Grundigt og professionelt værksted

Hvad enten din bil har været udsat for en skade eller den trænger til et eftersyn, kan Lars Bonderup A/S varetage opgaven. Vi har et moderne og fuldt udstyret værksted, og kan klare stort set alle opgaver. Vores værksted varetager blandt meget andet:

  • Udbedring af skader
  • Reparationer og vedligeholdelse
  • Eftersyn og service
  • Klargøring til syn

Det er altid en god idé, at få foretaget eftersyn og vedligeholdelse på sin bil. For det første sikrer det, at bilen kører så godt som muligt, og for det andet kan det svare sig i længden, fordi en velholdt bil langt sjældnere går i stykker. Specielt vinteren kan være hård ved din bil, og derfor er det altid en god idé, at få foretaget et vintereftersyn – f.eks. i forbindelse med, at man skal skifte til vinterdæk.

Hvis du skal have foretaget service på din bil, har vi en række forskellige løsninger. Inden et bileftersyn sørger vi altid for at snakke med kunden og høre, hvad der er brug for og ønsket. Hvis det er en ny bil uden fejl, er der selvfølgelig ikke nogen grund til at betale for noget, der er unødvendigt.

Alle mærker

Med næsten 40 års erfaring med bilsalg og værksted, har vi en stor erfaring og ekspertise med alle typer af reparationer og service. Vores værksted kan tage imod alle bilmærker, og vi varetager biler fra Aalborg, Nørresundby og hele det omkringliggende område. Hvis din bil skal have foretaget en reparation eller trænger til et eftersyn, så tøv ikke med at ringe allerede i dag på 98 16 25 33.