Køb dine dæk og fælge her

Hvad enten du skifter mellem sommer- og vinterdæk, eller du vælger at anvende helårsdæk, er det vigtigt at købe nogen af god kvalitet. Hos Lars Bonderup A/S er du altid garanteret dæk af allerhøjeste kvalitet.

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvilke dæk der passer dine behov bedst, eller ønsker at høre, hvad vi kan gøre for dig, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag på 98 16 25 33.

Vigtigheden af gode dæk

Det kan være svært at vælge, om man vil have to sæt dæk sommer- og vinterdæk eller ét sæt helårsdæk til sin bil. Fordelen ved at skifte mellem sommer- og vinterdæk er, at dine dæk er tilpasset årstiden. Om sommeren minimerer dine dæk kørestøjen, mens det især om vinteren kan være en god ting; her sikrer vinterdæk, at du er bedst muligt rustet til f.eks. glatte veje.

Modsat giver helårsdæk minimalt besvær, og du har kun udgifterne til ét sæt dæk. Derudover så er de meget anvendelige i foråret og efteråret, hvor vejret skifter mellem at være egnet til henholdsvis vinter- og sommerdæk.

Salg og værksted

Hos Lars Bonderup A/S sælger vi alle typer af dæk og fælge. Vi har i vores butik i Aalborg altid et stort udvalg, og som en del af netværket Hjulskift.dk kan vi skaffe alle typer dæk og fælge til hele Nordjylland. Det vil sige, at vi er gearet til at kunne varetage alle individuelle og specifikke ønsker uanset type, størrelse og model. Derudover sælger vi ikke blot dæk, men vi skifter også hjul og dæk i vores certificerede værksted, uanset om du bare skal have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk, du har købt nye eller du er løbet ind i en punktering eller lignende.