Få din bil klar til syn

Alle biler skal synes efter fire år og efterfølgende en gang hvert andet år for almindelige biler og personbiler. De fleste vælger, at få gjort sin bil klar til syn ved en mekaniker, så den går problemfrit gennem synet, og man dermed har så lidt besvær ved syn som muligt. Hos Lars Bonderup A/S har vi næsten 40 års erfaring med at klargøre biler til syn. Vores moderne og veludstyrede værksted kan lave alle biler – uanset mærke og model – klar til syn.

Når du kommer med din bil, laver vi altid først et uforpligtende overslag over, hvad prisen for de ting, der skal udbedres, er. Det er specielt relevant for ældre biler, hvor man skal vurdere, om prisen for at klare syn står til måls med prisen for at skifte bil.

Olieskift

Ligeledes tilbyder Lars Bonderup A/S at lave olieskift, når din bil trænger til det. Som tommelfingerregel skal man kontrollere oliestanden hver 1000 km, man kører. Alt efter hvilken bil, du har, skal den have forskellige former for olie – vores mekanikere ved naturligvis, hvilken der er den korrekte at bruge til din bil.

Vi har forskellige former for olieskift og tjek, men vores mest anvendte produkt er vores yderst konkurrencedygtige ’lille olieskiftstjek’. Her får du et 30 punkts-eftersyn, et nyt oliefilter og olieskift m. standardolie for kun 1298,-

Alt i biler

Udover klargøring til syn og olieskift- og tjek varetager vores værksted også autoskader, reparationer, vedligeholde, dækskift og generel vedligeholdelse. Vi servicerer Aalborg, Nørresundby og hele det omkringliggende område. Ring allerede i dag på 98 16 25 33 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.